Topoľčianske Áčko čoraz bližšie k 1. lige! 4 kolá pred koncom odstup od hracieho poľa už 3 body.

02.02.2013 22:40

 

Dôležitý zápas medzi prvým a druhým družstvom v poradí druhej ligy naše Áčko opäť zavŕšilo víťazstvom v zápase proti Tlmačom so skóre 5:3!
 
Máme tak definitívne jeden zápas k dobru oproti celej tabuľke. Za nami už ostávajú iba tri družstvá, ktoré majú tri body menej - Šaľa, Dubnica B, Bojnice. Vo ôsmom kole hrajú navyše Šaľa a Dubnica proti sebe - to znamená, že už ostane iba jeden z nich konkurentom a Bojnice hrajú s nami, ak ich porazíme, tak predpokladám, že po 8. kole bude za nami už iba Dubnica s 3-bodovým odstupom, Tlmače s 5 bodovým (ak porazia Komárno, ktorému ide o záchranu a začalo už nastupovať v solídnej zostave) a ostatní 6 a viac bodov za nami. V 9. kole hrá Dubnica s Nitrou B, ktorá sa tiež musí čiastočne obzerať po záchrane a má solídny mančaft, ktorý porazil plne nastúpené Komárno (Šaľa bude hrať s Trenčínom, ktorý bol dlho na čele...). 
 
Sumárum - ak porazíme Bojnice a Prievidzu, Dubnica prehrá s Nitrou a Tlmače s Komárnom - tak máme pred posledným dvojkolom pred Dubnicou náskok 6 bodov a všetkými ostatnými 8 a viac bodov!
 
Najlbižšie dvojkolo hráme doma už o dva týždne proti Bojniciam (aktuálne 2. - 4. miesto - 3 body menej) a Prievidzi, ktorá vie postaviť silný mančaft. Určite však nepoľavíme! :)
 
Individuálne výsledky:
 
 
Tabuľka 2. ligy po 7. kole
 
 
Výsledky 7. kola a losovanie 8. a 9. kola
 
 
 

Vyhľadávanie

Kontakt

Topoľčiansky šachový klub Tréningy:
Centrum voľného času
(bývalá ZŠ Gagarinová)

https://goo.gl/maps/47Z7m

Piatok od 17:30
0908 655 317 topolcianskysach@gmail.com